Šokolaad kakaojoogi valmistamiseks “Klassikaline”
7.10 €
Laost otsas
Viis erinevat šokolaadi kakaojoogi valmistamiseks: klassikaline mõru, rammus mandel, Caffé Latte, pähklinugat, valge vanill.
Algselt valmistati kakaost jooki: xocolatl oli inkade, maiade ja asteekide vedel kuld. Josef Zotter taaselustas šokolaadikultuuri lätted ja koostas erinevate koostistega kakaojoogid, mida saab valmistada väikestest šokolaaditahvlitest. Neist saab valmistada nii kuuma kui külma jooki, nii piima kui selle asendajatega.
Läbinisti öko ja õiglane!
Kaal: 110 g (5 šokolaadi a´ 22 g)
Tootja: Zotter
Loe lisaks Zotteri šokolaadide kohta.
Kakaojoogi valmistamisõpetus
Kakaojoogi valmistamine šokolaaditahvlikestest piima või taimepõhise piimaasendajaga (nt sojajook, kaerajook, mandlijook, riisijook).
1. variant:
Blenderda šokolaaditahvel 200–300 ml kuumas piimas ja maitsev šokolaadismuuti ongi valmis!
2. variant:
Aja väikeses anumas keema 200ml piima või piimaasendajat, lisa üks šokolaaditahvel ja sega käsimiksriga. Aja veel kord keema ja kakaojook ongi valmis.
3. variant:
Kuumuta 200-300 ml piima või piimaasendajat. Lisa šokolaaditahvel ja lase sel paar minutit sulada. Seejärel vispelda kuni šokolaad on täiesti sulanud. Lase joogil veel paar minutit seista, et maitsed esile tuleksid ja vispelda veel korra. Naudi!
4. variant – külm kakaojook:
Valmista kakaojook tavalisel viisil, lase sel külmkapis jahtuda ja serveeri jääkuubikute või purustatud jääga.