Josef Zotter leiutas šokolaadi, mida laotakse kiht-kihilt. Meisterlikult koostisosi kombineerides valmib lai valik originaalseid šokolaade. Protsess näeb välja järgmine: Zotteri vabrikus valimistatud šokolaad laotatakse väga õhukese kihina 15-meetri pikkusesse kandilisse vormi. Samal ajal valmistatakse enam kui 400st mahedalt kasvatatud koostisosast erinevad täidised ja ganached. Nii pea kui šokolaad on jahtunud, kaetakse see täidisega. Enne järgmise kihi lisamist peab see veidi „puhkama“. Sõltuvalt retseptist korratakse protseduuri mitu korda järjest. Viimaks kaetakse kõik õhukese šokolaadikihiga ja hiiglaslik šokolaad lõigatakse väikesteks 70g tahvliteks. Tahvlikestel lastakse päev-paar laagerduda, kuniks need on valmis šokolaadivanni võtma: ehk siis tahvlid kastetakse veel kord šokolaadi. Seejärel liiguvad need läbi jahutustunneli otse pakkimisosakonda, kus need saavad kauni Andreas H. Gratze kujundatud pakendi.
Tallinlastele väike valik Zotteri tooteid saadaval WOLT platvormil.
-
Šokolaad “Kingitus Sinule”
- 4.30 €
-
Šokolaad “Marc de Champagne”
- 4.30 €