Piimašokolaad “Rock ´n´ Roses”
3.60 €
Piimašokolaad + pralinee + mandlid + roosid
Magus šokolaadiballaad: üks magus piimašokolaadiketas, mille keskel istub väiksem õrnalt suus sulav mandlipralinee ketas. Kaunistuseks lõhnavad roosad roosiõied ning vaarikakuvertüüri kastetud ja roosiõliga lõhnastatud röstitud mandlid. Vapustav roosa värv on läbi ja lõhki naturaalne ja pärineb ainult vaarikatest.
Ei sisalda gluteeni. Ei sisalda alkoholi. Ökotoode. Õiglase kaubanduse toode.
Laos
Põnev CD-kujuline šokolaad: piimašokolaadist ja valgest šokolaadist komponeeritud, südameks marjase maitsega vaarikašokolaad, mille roosakaspunane värv pärineb tublist peotäiest ehtsatest vaarikatest. Kaunistuseks lõhnavad roosiõied.
Läbinisti öko ja õiglane!
Kaal: min 70 g
Pakendi mõõdud: 130 x 130 x 10 mm
Tootja: Zotter
Loe lisaks Zotteri šokolaadide kohta.
Koostis
Koostis: tooroosuhkur°*, kakaovõi°*, TÄISPIIMAPULBER° (10%), LÕSSIPULBER° (6%), karamellitud PIIMAPULBER° (LÕSSIPULBER°, suhkur°), kuivatatud vaarikad° (2%), MAGUS VADAKUPULBER°, kakaomass°*, täisroosuhkur°*, emulgaator: SOJALETSITIIN°, roosiõied° (0,3%), vanillipulber°, sool, sidrunipulber° (sidrunimahla kontsentraat°, maisitärklis°, suhkur°), kaneel°.
*Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega °Kontrollitud mahepõllumajandusest.
Võib sisaldada pähklite, maapähkli, seesami ja soja jääke.
Toitumisalane teave
Keskmine toiteväärtus 100 g kohta.
Energiasisaldus: 573 kcal/2375 kJ, valgud 6,3 g süsivesikud 51 g, millest suhkruid 51 g, rasvad 38 g, millest küllastunud rasvhappeid 23 g, sool 0,19 g.
Saatmisinfo
Kauba postitame hiljemalt tellimusele järgneva tööpäeva õhtul.
Saatekulud | |
Itella Smartpost pakiautomaat | 3,90 € |
Omniva pakiautomaat | 3,90 € |
Kaubale võib ka meie kauplusesse ise järele tulla (Telliskivi 60A/3, Tallinn). | |
Üle 100-eurose tellimuse pakiautomaati saatmisel transporditasu ei lisandu. | |
Toote vahetamine ja tagastamine | |
Kasutamata, etikettidega toodet saab vahetada või tagastada 14 päeva jooksul alates toote kättesaamisest. Vahetamise ja tagastamise kohta loe rohkem siit. |