Šokolaad „Karamell + sidrun“

4.30 

Karamellikuvertüür võikaramelli ganache (26%) ja mandli-sidruni pralinee (35%) täidisega.
Ei sisalda gluteeni. Ei sisalda alkoholi. Mahetoode. Õiglase kaubanduse toode.

Laost otsas

Tootekood: HS-16937 Kategooria: Silt:
Sisse loginud püsikliendile täishinnaga tooted 5% soodsamalt. Tasuta transport üle 100 € tellimusele.

Kihilised šokolaadid – kombinatsioon leidlikkusest ja käsitsi tööst – on Zotteri maailmakuulsaks teinud. Šokolaadi täidis laotakse käsitsi kiht-kihi haaval ja ühes šokolaadis võib olla kuni kuus erinevat kihti. Kokku pannakse uskumatuid koostisosi ja tulemuseks on võrratud maitsekombinatsioonid.

Läbinisti öko ja õiglane!

Kaal: 70 g
Tootja: Zotter

Loe lisaks Zotteri šokolaadide kohta. 

Koostis: toor-roosuhkur°*, kakaovõi°*, MANDLID°, VÕI°, KOOR°, karamellitud PIIMAPULBER° (5%: LÕSSIPULBER°, suhkur°), invertsuhkrusiirup°, TÄISPIIMAPULBER°, külmkuivatatud sidrun° (2%: suhkur°, sidrunimahla kontsentraat°, mango°, tärklis°), kakaomass°*, PIIM°, MAGUS VADAKUPULBER°, täisroosuhkur°*, LÕSSIPULBER°, sool, emulgaator: SOJALETSITIIN°, sidrunimahla kontsentraat°, vanilje pulber°*, külmkuivatatud granadill (maltodekstriin°, granadilli kontsentraat°), kaneel°*, roosiõied°.

*Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega: 48%.
°Kontrollitud mahepõllumajandusest.

Võib sisaldada kõikide pähklite, maapähkli, muna, seesami ja gluteeni jääke.

Energiasisaldus: 2331 kJ/559 kcal, rasvad 39 g, millest küllastunud 19 g, süsivesikud 47 g, millest suhkur 44 g, valgud 6,4 g, sool 0,52 g.

Kauba postitame hiljemalt tellimusele järgneva tööpäeva õhtul.

Saatekulud
Itella Smartpost pakiautomaat       3,90 €
Omniva pakiautomaat       3,90 €
DPD pakiautomaat       3,90 €
Kaubale võib ka meie kauplusesse ise järele tulla (Telliskivi 60A/3, Tallinn).
Üle 100-eurose tellimuse pakiautomaati saatmisel transporditasu ei lisandu.
Toote vahetamine ja tagastamine
Kasutamata, etikettidega toodet saab vahetada või tagastada 14 päeva jooksul alates toote kättesaamisest. Vahetamise ja tagastamise kohta loe rohkem siit.