Šokolaad “Kihiline kreem”, VEGAN

3.60 

Ökotoode. Vegan. Õiglane kaubandus. Ei sisalda gluteeni. Ei sisalda alkoholi.

Laost otsas

Tootekood: HS-16467 Kategooriad: , Sildid: ,
Sisse loginud püsikliendile täishinnaga tooted 5% soodsamalt. Tasuta transport üle 100 € tellimusele.

Kihilise täidisega šokolaad “Kihiline kreem”. Tume šokolaad sarapuupähklikreemi (20%), kreeka pähkli kreemi (20%) ja kõrvitsaseemnekreemiga (19%).

Kihilised šokolaadid – kombinatsioon leidlikkusest ja käsitsi tööst – on Zotteri maailmakuulsaks teinud. Šokolaadi täidis laotakse käsitsi kiht-kihi haaval ja ühes šokolaadis võib olla kuni kuus erinevat kihti. Kokku pannakse uskumatuid koostisosi ja tulemuseks on võrratud maitsekombinatsioonid.

Ei sisalda gluteeni. Ei sisalda alkoholi.

Läbinisti öko ja õiglane!

Kaal: 70 g
Tootja: Zotter

Loe lisaks Zotteri šokolaadide kohta. 

Koostis

Koostis: toorroosuhkur°*, kakaomass°*, kakaovõi°*, kõrvitsaseemned°, SARAPUUPÄHKLID°, KREEKA PÄHKLID°, päevalilleõli°, SOJAPULBER° (SOJA°, maltodekstriin°, maisisiirup°), riisijoogipulber° (riis°, päevalilleõli°, sool), SARAPUUPÄHKLI ÕLI°, emulgaator: SOJALETSITIIN°, täisroosuhkur°*, sool, vanill°, kaneel°, emulgaator: letsitiin (päevalill)°, tähtaniis°. Kakao (kakaomass ja kakaovõi): 70% min Noble Bitter šokolaadis°. Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega. Kokku: 74%. °Kontrollitud mahepõllumajandusest.

Võib sisaldada kõikide pähklite, maapähklite, muna ja seesamiseemnete jääk

Toitumisalane teave

Energiasisaldus: 587 kcal, rasvad 42 g (millest küllastunud rasvhapped 19 g), süsivesikud 42 g (millest suhkrud 37 g), valgud 8 g, sool 0,19 g.

Saatmisinfo

Saatekulud
Itella SmartPost pakiautomaat      3,90 €
Omniva pakiautomaat      3,90 €
Kaubale võib ka meie kauplusesse ise järele tulla (Telliskivi 60A/3, Tallinn).
Üle 100-eurose tellimuse pakiautomaati saatmisel transporditasu ei lisandu.
Toote vahetamine ja tagastamine
Kasutamata, etikettidega toodet saab vahetada või tagastada 14 päeva jooksul alates toote kättesaamisest. Vahetamise ja tagastamise kohta loe rohkem siit.