You are currently viewing Zotteri kihilised šokolaadid ja sidrun

Zotteri kihilised šokolaadid ja sidrun

Septembrikuu on omamoodi uue aasta algus paljudele – kes läheb kooli, kes naaseb puhkuselt tööle, kas jätkab suvel soiku jäänud treeninguid spordisaalis. Šokolaaditootjal Zotter algab septembris aga uus šokolaadihooaeg ja mida muud see tähendab, kui et valikus on uusi ja põnevaid šokolaade, sest ideedest Zotteril küll puudust pole. Hooaja 2023-2024 fookus on kihilise täidisega šokolaadidel ja läbivaks teemaks on sidrun. 

Esimesed kihilise täidisega šokolaadid (ingl k hand-scooped chocolates, saksa k Handgeschöpfte Schokolade) valmisid Zotteril 1992. aastal. See oli tol ajal midagi täiesti uut. Zotter loobus tavapärastest šokolaadivormidest ja selle asemel laotas šokolaadi pikale 15-meetri pikkusele kandilisele vormile ja lisas käsitsi kiht-kihi haaval täidise luues nii klassikalisi, kui ka täiesti uudseid maitseelamusi. Ka täidisega šokolaadi formaat oli uuenduslik – 70-grammine kandiline šokolaad. Kõige tipuks Andreas H. Gratze kujundatud võrratud pakendid – väikesed kunstiteosed, mis eristuvad huumori, stiili ja meisterlikkuse poolest. Kõik need tegurid koos muudavad Zotteri kihilise täidisega šokolaadid tänaseni täiesti ainulaadseks.

Zotteri šokolaade iseloomustab kvaliteet, mitmekesine valik, loovus ja jätkusuutlikkus ning need on läbinisti mahe- ja õiglase kaubanduse tooted.

Zotteri kihilised šokolaadid ja sidrun 1