Šokolaad “Šokolaadibanaan”

3.60 

Ökotoode. Õiglane kaubandus. Ei sisalda gluteeni. Ei sisalda alkoholi.

Laost otsas

Tootekood: HS-16553 Kategooriad: , Sildid: ,
Sisse loginud püsikliendile täishinnaga tooted 5% soodsamalt. Tasuta transport üle 100 € tellimusele.

Kihilise täidisega šokolaad “Šokolaadibanaan – koolišokolaad”: mägipiimašokolaad banaanitäidisega (60%).

Kihilised šokolaadid – kombinatsioon leidlikkusest ja käsitsi tööst – on Zotteri maailmakuulsaks teinud. Šokolaadi täidis laotakse käsitsi kiht-kihi haaval ja ühes šokolaadis võib olla kuni kuus erinevat kihti. Kokku pannakse uskumatuid koostisosi ja tulemuseks on võrratud maitsekombinatsioonid.

Läbinisti öko ja õiglane!

Kaal: 70 g
Tootja: Zotter

Loe lisaks Zotteri šokolaadide kohta. 

Koostis

Koostis: Mägipiimašokolaad° banaanitäidisega° (60%). Koostis: toorroosuhkur°*, kakaovõi°*, kakaomass°*, PIIM°, kuivatatud banaanid°, LÕSSIPULBER°, tärklisesiirup°, kuivatatud vaarikad°, mesi°, TÄISKOOREPULBER°, emulgaator: SOJALETSITIIN°, sidrunimahla kontsentraat°, sidrunipulber° (sidrunimahla kontsentraat°, maisitärklis°, suhkur°), MAGUS VADAKUPULBER, vanillipulber°, sool, täisroosuhkur°*, kaneel°*. Kakao (kakaomass ja kakaovõi): min 40% mägipiimašokolaadis°. Kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditegas: toorroosuhkur°*kakaovõi°, kakaomass° – Kokku: 71%. °kontrollitud mahepõllumajandusest.

Võib sisaldada jääke kõikidest pähklitest, maapähklitest, munast ja seesamiseemnetest.

Toitumisalane teave

Energiasisaldus: 518 kcal / 2147 kJ, valgud 3,9 g, süsivesikud 48 g (millest suhkur 45 g), rasvad 34 g (millest küllastunud 20 g), sool 0,18 g.

 

Saatmisinfo

Saatekulud
Itella SmartPost pakiautomaat      3,90 €
Omniva pakiautomaat      3,90 €
Kaubale võib ka meie kauplusesse ise järele tulla (Telliskivi 60A/3, Tallinn).
Üle 100-eurose tellimuse pakiautomaati saatmisel transporditasu ei lisandu.
Toote vahetamine ja tagastamine
Kasutamata, etikettidega toodet saab vahetada või tagastada 14 päeva jooksul alates toote kättesaamisest. Vahetamise ja tagastamise kohta loe rohkem siit.